Oyun Optimizasyon ve Hızlandırma Programı – Razer Cortex İndir

Razer Cortex programı ile harika bir oyun asistanına sahip olacaksınız. Oyunlar için PC performansınızı iyileştirir ve oyun ayarlarını kontrol altına almak için bir çok araç sunar. Uygun fiyatlı oyunları size bildirir ve oyunları buluta kaydederek dilediğiniz yerden erişmenizi sağlar.


IObit ve Razer İşbirliği İle Oyun Hızlandırıcı

Razer ve IObit ortaklığı ile geliştirilen Razer Cortex programı oyun optimize etme ve oyun hızlandırma programı olarak görev yapıyor. Oyunlardan yüksek performans almak ve oyun için en iyi sistem gücünü kullanmak için Razer Cortex programını kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Hızlı Oyun Başlatıcısı

Razer Cortex programı ile oyun kütüphanenize erişin ve kullanımı kolay Oyun Başlatıcı ile oyunları hemen başlatın.

Fiyatı Düşen Oyunlar

Razer Cortex fiyat karşılaştırma motoruyla oyun bütçenize uygun oyunları bulmanızı sağlar. En iyi dijital oyun mağazalarından en son fiyat düşüşleri için güncellemeleri edinin.

Oyun Performansını Artırın

Sisteminizin potansiyelini çeşitli performans geliştirme ve optimizasyon araçlarıartırın. İster bir tıklama sorunları giderin isterseniz de her şeyi kontrol altında tutmak için detaylı kontrolleri yapın.

Android TV’ye Aktarma

Razer Cortex: Stream, en sevdiğiniz PC oyunlarını Android TV’nizin akışında oynatır ve çözünürlüğünüze göre otomatik olarak ayarlar.. WiFi bağlantısına sahip iseniz oyunları televizyona aktarmak çok kolay.

Oyun Kaydetme Yöneticisi

Save Game Manager’ı tamamen otomatikleştirilmiş bulut yedeklemesiyle bütün oyunlarınız kaydedilir.  Modlarınızı, ayar dosyalarınızı ve oyun ilerlemenizi sevdiğiniz bulut depolama hizmetinde güvenli bir şekilde saklayın ve oynadığınız her yerde aynı oyun deneyimi için herhangi bir bilgisayardan erişin.

Ayrıca sanal gerçeklik oyunları yani VR oyunları için de destek sunmaktadır.

RAZER CORTEX

Razer Cortex Detayları

Lisans:   Ücretsiz
Boyut:   118 MB
Dil:   İngilizce
Versiyon:   7.6.8.66
İşletim Sistemi Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Sponsorlu Bağlantılar

0 Yorum: “Oyun Optimizasyon ve Hızlandırma Programı – Razer Cortex İndir”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İndir Gezginler